Om Synkron Media AS

Synkron Media AS har over 20 engasjerte medarbeidere med solid kompetanse innen faget. Vi vil være en rådgivende partner og en totalleverandør for grafiske tjenester. Dette sikrer deg som kunde gode prosesser og best mulig resultat.

Kontakt vår salgsavdeling for en hyggelig salgsprat.

23

Ansatte

189 000

kilo papir brukt i 2014

Vi har kunder over hele Norge. Gode distribusjonsavtaler gir trygge, effektive og kostnadsbesparende leveranser til våre kunder. Våre avtaler gjør det enkelt for oss å hjelpe deg når du skal distribuere dine trykksaker til definerte målgrupper.

Stor kapapsitet. Vi har sikret stor kapasitet i trykkeriet i form av 12-timers skift, og kan derfor tilby rask levering og selvsagt opprettholde god kvalitet.

Miljøfokus. Vi har tro på at små og store tiltak for miljøet hjelper. Alle ansatte er med på å gi sitt bidrag til å opprettholde miljøtiltakene for det indre- og ytre miljøet. Synkron Media AS er i tillegg en sertifisert miljøfyrtårnbedrift.

Synkron Media AS. Avdelingen på Birkeland holder til i store, lyse og trivelige lokaler. Etter hvert som behovet har meldt seg har vi utvidet både hva tomt, bygg, medarbeidere og maskinpark angår. Avdelingen i Kristiansand holder til i vakre omgivelser ytterst på Silokaia. Kom gjerne innom for en hyggelig prat.