Om oss

Om Synkron Media AS

Synkron Media AS har 15 engasjerte medarbeidere med solid kompetanse innen faget. Vi vil være en rådgivende partner og en totalleverandør for grafiske tjenester. Dette sikrer deg som kunde gode prosesser og best mulig resultat.

Våre åpningstider:

08.00 – 16.00 mandag til fredag

Ved henting av varer utenom åpningstiden, gi beskjed enten til en av våre selgere eller til vårt sentralbord så setter vi det ut for deg. Varene står da under tak og kan hentes når det passer.

Vi har kunder over hele Norge. Gode distribusjonsavtaler gir trygge, effektive og kostnadsbesparende leveranser til våre kunder. Våre avtaler gjør det enkelt for oss å hjelpe deg når du skal distribuere dine trykksaker til definerte målgrupper.

Miljøfokus. Vi har tro på at små og store tiltak for miljøet hjelper. Alle ansatte er med på å gi sitt bidrag til å opprettholde miljøtiltakene for det indre og ytre miljøet. Synkron Media AS er i tillegg en sertifisert miljøfyrtårnbedrift.

Synkron Media AS. Vi holder til i store, lyse og trivelige lokaler på Birkeland, ca. 30 minutters kjøretur fra Kristiansand eller Arendal. Etter hvert som behovet har meldt seg har vi utvidet både hva tomt, bygg, medarbeidere og maskinpark angår. Kom gjerne innom for en hyggelig prat.